Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Lief en Leed18/10/2023

Deze week een regulier lief en leed, met deze week 3 geblesseerden die weer terug aan het komen zijn, maar ook staan we een laatste keer stil bij Miranda.

Miranda

De afgelopen maanden heb ik regelmatig over Miranda geschreven. Van een hele slechte prognose in het begin naar een toch nog hoopvolle operatie, maar gelukkig ook van de positieve resultaten, al waren die helaas in de minderheid.

Het viel niet altijd mee om weer te schrijven dat het weer eens niet goed ging met Miranda. Ik liet mijn stukje dan eerst aan haar lezen, en dan had ze altijd een antwoord klaar waar ik mee vooruit kon.

Wat heb ik Miranda tijdens haar ziekteperiode leren kennen als krachtig, sterk en optimistisch. Dit bleek ook tijdens haar uitvaart; iedereen die sprak zo over haar.

Vanaf het begin was zij erg open en eerlijk over de situatie waarin zij zich bevond. Dat heb ik enorm in haar gewaardeerd en bewonderd.

Nu moeten meneer en mevrouw van Kempen, René met zijn gezin, natuurlijk Alex en zijn gezin en al die andere mensen wie zij lief had en dat zijn er heel veel, verder gaan met hun leven. Ik wens jullie alle kracht toe om met dit immense verdriet om te gaan.

Weet dat ze een hoop goede herinneringen achterlaat!

Bedankt Miranda…


Blessures

Sinds enkele weken wordt Sanne Pap gemist in het eerste, door een vervelende blessure aan haar pink. Deze was tijdens het schoolkamp helaas uit de kom geschoten. Nu is Sanne weer langzaam aan het trainen, dus we kunnen haar weer zien tijdens de zaalcompetitie! Sanne, kom op.

Ook in het eerste deed Jari Sonneveld afgelopen zaterdag niet mee vanwege een blessure aan zijn scheenbeen. Jari, ik hoop dat het meevalt en dat je weer snel met de groep mag meetrainen!

Brett Nijssen speler van het derde en scheidsrechter mag voorlopig 4 weken niet korfballen vanwege een knieblessure, Brett heel veel sterkte en ik hoop je weer snel te zien korfballen!

Verder is Birte Veldman weer in training, dus ik hoop je binnenkort weer binnen de lijnen te zien.

Weet je iemand die geblesseerd is of langdurig ziek? Of weet je juist iemand die gaat trouwen, een geboorte van een zoon/dochter etc. Meld dit via Diane.v.loo@ckcmaassluis.nl.

Coördinator Lief & Leed
Diane van Loo

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback