nieuwsoverzicht

Lief en Leed12/05/2024

Oproep!

Henk Bloem (vader van Lieke, Tjerk en Henne) heeft afgelopen zondag een groot herseninfarct gehad en is opgenomen in het Erasmus MC. Hij gaat een lang revalidatietraject tegemoet, waarbij we hopen dat hij nog veel stapjes gaat maken in zijn herstel. Een kaartje sturen wordt erg gewaardeerd. Contactadres: Wipperspark 136, 3141 RD Maassluis, dan zorgen wij dat het bij hem terecht komt.

Henk heel veel sterkte en ik hoop je weer eens te zien langs de lijn!

Mirjan Visser is vorige week geopereerd aan borstkanker, operatie is goed verlopen en nu is het opknappen geblazen en wachten op de uitslag, Mir veel sterkte!

Met Peter Gregoor gaat het ook steeds beter, geleidelijk aan kan hij steeds wat meer, Peter sterkte!

Rob Nijssen is ook nog steeds niet fit, maar het nu wel duidelijk waar de pijn vandaan komt, Rob heeft een longontsteking doorgemaakt waarbij hij veel moest hoesten en mede doordat hij last heeft botontkalking heeft hij 2 ribben gebroken. Dit alles veroorzaakte zoveel pijn dat waarschijnlijk zijn bloedsuikers bleven schommelen. Kortom hij is blij dat de oorzaak gevonden is, nu nog een goede remedie er tegen! Rob heel veel sterkte!

Famhi Terrahi, Joan Bekker, Jacqueline Wijnhorst, Melanie Wijnhorst, Tjerk Bloem, Mieke Montizaan, Birte Veldman, Max Crooswijk en Romy Oprel zijn ook nog steeds aan het revalideren ieder op zijn eigen manier, ik hoop dat het goed blijft gaan, heel veel sterkte!

Verder zal ik een aantal mensen vergeten, sorry hiervoor maar weet jij iemand, meldt het dan Diane.v.loo@ckcmaassluis.nl

Coördinator Lief & Leed
Diane van Loo

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback