nieuwsoverzicht

Kim Crooswijk terug op het oude nest!10 mei 2022

We zijn blij te kunnen melden dat naast Mark van der Vaart ook kind van de club Kim Crooswijk (19) terugkeert. Zij maakte jarenlang deel uit van een talentvolle groep in de jeugd bij Maassluis en werd daarmee Nederlands kampioen 1e klasse in de C-jeugd. Kim viel op door haar scorend vermogen en de wijze waarop ze een wedstrijd kon beslissen. In de junioren koos zij voor een overstap naar ckv Ondo in ‘s-Gravenzande. Na daar op het hoogste niveau in de junioren te hebben gespeeld, keert ze weer teug naar de club waar ze vanaf jongs af aan gespeeld heeft.

“Ik ben opgegroeid bij Maassluis, ik ken daar iedereen.” “Ondanks blessureleed (knie) wilde ik graag op het hoogste niveau van Nederland korfballen, daarom heb ik destijds de overstap gemaakt naar Ondo.” “Mijn tijd bij Ondo was fijn, het team waar ik in speelde was gezellig en ik heb veel geleerd.” “Ook sportief was het goed, zo hebben we kunnen zorgen voor handhaving in hoofdklasse zaal.”

Foto: Edwin Sonneveld​-fotografie

“Ik heb door het spelen van wedstrijden op het hoogste niveau geleerd wat mijn sterke punten zijn, zo weet ik precies waar ik aan moet werken om beter te worden”, zegt Kim over haar tijd bij Ondo. “Ik ga nu de stap maken naar de senioren en wil mijn ervaring gebruiken om mijn oude club verder te helpen.” ‘Ik hoop mooie dingen te gaan bereiken, ik heb Maassluis echt gemist in de tijd dat ik bij Ondo speelde!” “Ik wil samen met de vereniging doorgroeien en successen bereiken.” Vanaf volgend seizoen speelt Kim in de selectie van Maassluis, met de ervaring die zij heeft opgedaan zal zij een goede aanvulling zijn op het talent wat al rondloopt op het Wipperspark.

Welkom terug, Kim!

Manager Korfbalzaken
Afra Verpaalen

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback