Actueel coronaprotocol. Bekijk

terug

Hoe is het nu met…Denise Klootwijk17 februari 2021

Hoe gaat het nu met je?
Het gaat goed! Toen ik gestopt ben met korfballen, is er best wat veranderd in mijn leven. Zo heb ik twee nieuwe hobby’s: fotograferen en dansen (hiphop) en ben ik verhuisd naar een andere buurt in Rotterdam.

In oktober 2020 heb ik mijn vaste baan opgezegd en heb ik de sprong in het diepe genomen om voor mezelf te starten. Met mijn marketingbureau Buro Bruut help ik bedrijven zichtbaar worden, zodat ze op die manier kunnen groeien. Dit doe ik door merkverhalen te creëren, te verfijnen en te verdiepen middels strategieën en copywriting. Super tof, ik doe nu écht waar ik ontzettend blij van word.

Wat vind je nu het leukst om te doen op je vrije zaterdagen?
Doen waar ik op dat moment zin in heb!

Als ik aan mijn tijd bij c.k.c. Maassluis denk, dan denk ik aan..
Het moment dat ik voor het eerst dronken was op een en of ander wild feest in het clubhuis. Überhaupt die feesten trouwens. Heftige tijden.

Wat mis je het meest aan onze club?
Kamp

Is er nog iets wat je ons wilt vertellen?
Ik kom écht wel weer een keertje langs, hoor!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback