Actueel coronaprotocol. Bekijk

terug

UPDATE – Herstart veldtrainingen voor de jeugd (Kangoeroes t/m A)24 januari 2021

Het KNKV heeft officieel bekend gemaakt dat de zaalcompetitie niet wordt uitgespeeld. Hierdoor is zaalseizoen helaas ten einde, maar betekent wel dat we ons weer op het veld kunnen richten. Na de persconferentie van gisteravond is in overleg met het bestuur besloten dat de trainingen voor de kangoeroes t/m A vanaf donderdag 14 januari weer op het veld mogen plaatsvinden. Buiten sporten met de jeugd mag en dit willen wij graag stimuleren. Uiteraard geldt hierbij dat trainen geen verplichting is, en ieders vrije keuze of hij/zij traint.

Gebruik kantine

De kantine is nog gesloten, er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers, bar etc., behalve voor toiletgebruik en nood. In het sleutelplan is opgenomen wie  de sleutel in bezit heeft tijdens de trainingen, afsluit en opent.

Voor ouders

Ouders van de jeugdleden zijn helaas niet welkom op het terrein. Hierbij willen wij ouders verzoeken om de kind(eren) bij het eerste hek te brengen en bij het tweede hek op te halen. Let op: kleed je kinderen goed aan, het is winter…

Start veldtrainingen Senioren/KorfbalFit/Tennis/Jeu de boules

Senioren/KorfbalFit/Tennis/Jeu de boules starten nog niet aan de veldtrainingen. Zodra de lockdown is afgelopen maken wij een plan om ook deze trainingen te laten starten.

Programma op zaterdag

Wij zijn bezig met clinics/oefenwedstrijden voor de F t/m A op zaterdag. Meer informatie hierover volgt, uiteraard afhankelijk van de komende ontwikkelingen/maatregelen.

Hieronder het trainingsschema en het sleutelplan:

Namens Korfbalzaken,

Wedstrijdzaken / Secretariaat Afra Verpaalen

korfbalzaken@ckcmaassluis.nl

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback