nieuwsoverzicht

Grote Clubactie17/09/2023

Na het succes van vorig jaar willen wij ook dit jaar met de hele vereniging meedoen met de Grote Clubactie. De opbrengst van de loterij wordt dit jaar besteed aan nieuw meubilair voor buiten op het terras.

De verkoop van de loten start op 23 september 2023 en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Alle leden ontvangen een eigen mail met daarin hun persoonlijke link, via die link kan je loten uit jouw naam verkopen.

Daarnaast ontvangen jeugdleden dit jaar boekjes met loten zodat je ook papieren loten kan verkopen. Deze boekjes worden zaterdag 23 september uitgedeeld en vanaf dat moment mag je gaan verkopen. Als je loten verkocht hebt, dan lever je de rest van het boekje weer in zodat het administratief verwerkt kan worden. Volgende week laten we weten bij wie je daarvoor terecht kan.
Per verkocht lot wordt 80%, dat is €2,40, aan onze vereniging gegeven.

Zelf winnen

Nu is loten verkopen natuurlijk hartstikke leuk maar wat is nog leuker dan verkopen? Juist, zelf ook wat kunnen winnen!!!

Als je 25 of meer loten hebt verkocht dan krijg je een cadeaubon van Intertoys. Daarnaast krijg je dan na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille

Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5! (https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/#kids-verkoop-wedstrijd!)

Op TikTok, Facebook en Instagram komen tijdens de Grote Clubactie veel creatieve en leuke video’s voorbij. De lotenverkoper met het leukste filmpje wint een Top1Toys cadeaupas ter waarde van € 150,-

(Ver)kopen maar!

Als je vragen hebt dan kan je altijd even contact opnemen met Marielle of Annelein (Annelein.v.waardenburg@ckcmaassluis.nl)

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback