Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Eén sluit seizoen af voor ‘DES’ Keizersbaard19/06/2022

Zo noemen ze dat, als er geen belangen meer op het spel staan kwa promotie of degradatie. Door de twee Corona seizoenen is toch alles al anders en met de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de kampioen Die Haghe in Den Haag werd deze periode afgesloten met behoud van de eerste klasse. Hier heeft de trainer/coach André Verbaas toch met zijn selektie maar mooi voor gezorgd en kan hij tevreden terug kijken op deze bijzondere periode bij Maassluis, want dat is beslist geen sinecure. Een heel groot compliment voor hem is zeker op zijn plaats.

De voorspelde 35 graden kwam gelukkig niet uit en was het een redelijke temperatuur rond de 20 graden om een wedstrijdje te spelen, alleen stond er wel redelijk veel wind, wat het scoren wel bemoeilijkt. Het opwarmtje was voor Maassluis 2 over de uitslag zullen wij het maar niet hebben, maar voor de afscheid nemende Danny Wisniewski was het wel heel knap om in de laatste minuut twee keer te scoren. Eerst van korte afstand en daarna haast van de midden lijn, wat een kunst stukje, om zo je afscheid op deze manier te doen.
Buiten de aanwezige selektie waren er vier trouwe supporters deze middag er getuigen van, Harrie en Gerda van Buren en Wilma en Henny Nieman (op de fiets). Wij zullen maar zeggen zij vertegenwoordigden alle afwezigen.

De opstelling van één was deze middag. Aanval: Naomi van Linschoten, Julia Mars, Sven Veldman en Dennis van der Lee. Verdediging: Marjelle Mars, Birte Veldman, Henne Bloem en Tristan Steenks.

De verwachting over de wedstrijd tegen de kampioen was niet hoog gespannen, maar dat bleek onterecht Maassluis maakte er een echte wedstrijd van en nam zelfs tot tweemaal toe een voorsprong 0-1 en 3-4 tot vijf minuten voor het rust signaal, want toen nam Die Haghe een kleine voorsprong om de rust in te gaan met 9-7. Maassluis ging door en liet zich in de eerste tien minuten niet imponeren en nam zelfs een kleine voorsprong, 10-11. Hierna was het helaas plotseling over en uit, dit zag men niet echt aankomen, daar er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht was, maar Maassluis scoorde niet meer mee, waardoor de uitslag 19-14 werd. Niet onverdienstelijk en men kon hier meeleven. De doelpunten makers dan, dat waren: Naomi Linschoten (1x stip), Tristan Steenks, Sven Veldman, Henne Bloem, Julia Mars en Dennis van der Lee (2x stip), zij allen scoorden tweemaal en éénmaal Marjelle Mars en Birte Veldman. Samengevat allen spelers en speelsters kunnen scoren.

Dit was het dan, tijd voor een mooie zomer vakantie om in augustus weer vol energie aan de start te staan voor de nieuwe kompetitie.