nieuwsoverzicht

Een nieuwe sporthal: Wat wil je?24/05/2023

Je hebt het vast wel gelezen. Vorige week in de Maassluis Courant (De Schakel).

https://www.rodi.nl/maassluis/politiek/342809/rozenlaan-lijkt-geschiktste-locatie-voor-nieuwe-olympiahal

Al jaren is het in Maassluis onderwerp van gesprek. Een nieuwe Olympiahal. Onze thuisbasis voor onze korfbalwedstrijden. Wij spelen er met veel plezier en ook in eetcafé The Ollies met Frenk is het vaak gezellig.

Geen nieuwe Olympiahal voor 2024 | Maassluis24

De Olympiahal met zijn karakteristieke vorm en met The Ollies als bruin café is toch wel een unieke combinatie. Maar de Olympiahal is aan vervanging toe. Zo zijn er ook geregeld klachten met name over de douches en is de hal simpelweg gedateerd.

Namens c.k.c. Maassluis heb ik als voorzitter al enkele keren informeel met de Gemeente gesproken over de nieuwe sporthal. Ik heb nadrukkelijk de wens uitgesproken om actief een bijdrage te leveren aan de realisatie van de nieuwe sporthal. De Gemeente is van plan om de verenigingen die gebruik maken van de sporthal net voor de zomer of net daarna uit te nodigen voor een gesprek.

Ambities

c.k.c. Maassluis is een vereniging met ambitie. Wij willen onze leden een zo goed mogelijk sportklimaat bieden om samen met plezier te kunnen presteren. En laat nu net voor de meeste korfballen de zaalcompetitie het leukste en belangrijkste zijn….

Het Bestuur is dan ook benieuwd naar wat jij wil! Wat vind jij belangrijk aan een sporthal? Wat moeten we houden? Welke vorm? Welke kleuren? Welke wensen heb jij voor de nieuwe sporthal? Wat mag niet ontbreken?

Het bestuur wil graag goed voorbereid zijn om onze wensen voor de nieuwe sporthal kenbaar te maken aan de Gemeente. Daarom is jouw mening, jouw stem belangrijk. Dit helpt ons om met de Gemeente het juiste gesprek te voeren.

Laat via de enquête weten wat jouw wensen zijn: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Pyh9ema0UEKAdUAR2JxysuF3SVc8tFJNlAgXGnCunTlUOUFDT05EOEQ2NUJGWTJGQjA3TUc0NlAzNSQlQCN0PWcu

Namens het Bestuur bedankt voor jouw input!

Martijn van der Wees
Voorzitter

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback