Koningsnacht Silent Disco is terug! - Meer info

nieuwsoverzicht

Druk weekend voor de begeleiders!27/11/2023

De zaalcompetitie bestaat uit 14 speelweekenden. Het derde weekend is gespeeld.

Na drie speelweekenden staat de teller op: 11 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Guus Spierenburg, Hans de Vette, Mark van Buren en Ricardo Keeman.

Ook dit weekend werden er maar drie wedstrijden gefloten voor de rompregeling. Wouter en Pascal moesten beiden in de avond fluiten. Wouter reisde af naar Scheveningen om bij KVS te fluiten. Pascal Moest helemaal naar Nijverdal om bij NKC’51 te fluiten. De derde wedstrijd werd gefloten door Ricardo. Hij pakte een wedstrijd uit de lijst. Hij floot in Vlaardingen bij Twist.

Thuis waren er alleen breedtewedstrijden. Hier hadden begeleiders Dick en Peter het druk mee. Jawel, Peter was weer in staat om zijn begeleidingswerkzaamheden op te pakken. Fijn om te weten, dat Peter weer in staat is om langs de lijn te staan. Maar liefst negen wedstrijden stonden er op de rol. Niet bij alle wedstrijden was begeleiding nodig, maar toch was het goed dat de begeleiders er waren om met raad en daad de scheidsrechters bij te staan.

Verder was het zaterdag nog spannend of er wel een scheidsrechter voor Maassluis 6 zou zijn. Het is lastig als op vrijdag er nog een vervanger voor een wedstrijd gezocht moet worden. Iedereen heeft dan zijn of haar plannen voor het weekend al gemaakt. Gelukkig hielp Hans ons uit de brand, zodat alle wedstrijden toch weer bezet waren. Bedankt, Hans.

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: vburenh@caiway.nl of telefonisch: 0623847575.

Gerda van Buren

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback