nieuwsoverzicht

De PBB: Partij Behoud Ballen06/12/2023

Beste trainers en speler,


Afgelopen periode zijn we veel ballen kwijtgeraakt. Vandaar de volgende oplossing.

We zorgen voor 10 ballen in de Olympiahal en 10 ballen in de Wethouder Smithal. Teams die spelen met bal nr. 5 krijgen 2 ballen per team. (Senioren/A/BC-jeugd). De teams zorgen goed voor deze ballen. Je kan ze meenemen bij uitwedstrijden en/of ermee trainen. Per team ben je verantwoordelijk voor die twee ballen en na de training voor de 10 ballen in de zaal. Tel na iedere training de 10 ballen in de zaal. Op zaterdag hebben jullie voor de wedstrijd je eigen team ballen. We pakken geen ballen meer uit de kast in de sporthal op zaterdag. Op zaterdag neem je de shirtjestas en je eigen team ballen mee naar de wedstrijd. Zorg voor een ‘chef’ ballen per team die iedereen scherp houdt.


We hopen zo dat iedereen goede ballen heeft om te trainen en spelen. Belangrijk is dat we aan het eind van het seizoen alle ballen nog hebben. We willen ballen alleen vervangen omdat ze versleten zijn en niet omdat ze verloren/kwijt zijn. Ben je toch je bal kwijt, dan zal je als team een nieuwe bal moeten betalen. Zo zorgen we met elkaar dat we het hele seizoen voldoende ballen hebben en iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de ballen. Samen gaan we voor het behoud van de ballen!


Veel speelplezier allemaal.


Namens het bestuur,
Dorine van der Hout

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback