Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

De B1 kijkt weer naar boven29/05/2022

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen KCC op het programma, wanneer er werd verloren dan komt degradatie echt dichtbij, maar als er werd gewonnen dan lieten zij ook nog Fortis achter zich en kunnen zij weer naar boven kijken.

Zonder Mees, Jip en Romy maar met Luuk begonnen we om 14.00 uur aan de wedstrijd met Leon als kopman want Henne was met zijn eigen wedstrijd bezig.

KCC ging voortvarend van start 0-2 maar gelukkig troffen we doel middels een vrije bal die geruisloos door de korf gleed 1-2. Helaas kreeg KCC een strafworp 3-1 wat direct werd beantwoord 3-2. Beide ploegen hadden wat last van de wind, mede ook omdat het veld niet echt beschut lag, maar Leon hamerde erop bij de B1 om aan de goede kant te schieten wat resulteerde om net voor de rust op voorsprong te komen 6-7.

Na de rust kwamen we herboren uit de kleedkamer en dat uitte zich in een voorsprong van 4 doelpunten, je zag gewoon dat MAASSLUIS beter met de omstandigheden om ging en een stuk gemotiveerder leek dan KCC. Het werd nog een soort van spannend doordat de scheidsrechter allerlei vreemde beslissingen nam, maar uiteindelijk stond er 8-11 als eindstand op het scorebord. Gefeliciteerd en nu Fortis nog, dat is nog een dingetje, deze wedstrijd wordt as zaterdag tijdens het kamp gespeeld en moet gewonnen worden. Jongens en meiden je weet wat je te doen staat! Succes!