Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

CKC Maassluis verliest in laatste seconde29/11/2021

Zonder publiek in de Olympiahal werd afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd van de zaal gespeeld. De vrijwilligers van de ckc Maassluis hebben ervoor gezorgd dat alle thuiswedstrijden bekeken konden worden via YouTube. Wat een prestatie. De wedstrijd van Maassluis 1 was een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar kende. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd.

Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond bv

Subsponsor: TCE Partners

Balsponsor: Van der Kraan Accountants en Adviseurs

Na een goede start in de eerste helft waarin Maassluis al snel op voorsprong kwam, maakte de ploeg teveel onnodige fouten. Hierdoor kwam Merwede al snel weer op voorsprong. Merwede blijft gedurende de eerste helft voor staan en de stand in de rust is dan ook 9-11 in het voordeel van Merwede.

Maassluis komt sterk de kleedkamer uit en weet zich te herpakken. Met nog 10 minuten zuivere speeltijd op de klok is de stand weer gelijk. Het staat op dat moment 16-16. Helaas weet Maassluis geen voorsprong te pakken, maar is het de Maassluise ploeg die iedere keer de gelijkmaker maakt. Helaas een zuur verlies. Merwede scoort het winnende doelpunt namelijk in de laatste 15 seconden.

Volgende week zaterdag speelt Maassluis 1 tegen Oranje Wit uit Dordrecht. Zij verloren afgelopen zaterdag met 20-18 van Kinderdijk 1 uit Alblasserdam.

Fotograaf: Ton Linschoten