nieuwsoverzicht

CKC Maassluis verliest derby van ONDO22/01/2023

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond
Co-Sponsor: TCE Partners

Na de belangrijke overwinning van CKC Maassluis vorige week in de uitwedstrijd bij IJsselvogels in Moordrecht stond er afgelopen zaterdag wederom een uitwedstrijd voor de korfballers van Maassluis op het programma. Ditmaal iets dichter bij huis bij streekgenoot Ondo uit ’s-Gravenzande.

De doelpunten waren aanvankelijk schaars in de eerste helft van de wedstrijd. Met name bij Maasluis stond het vizier niet op scherp. Ondo begon op een gegeven moment gestaag te scoren en liep uit aar 8-2 voorsprong halverwege die eerste helft. Even dreigde de wedstrijd daar al gespeeld te zijn, maar gelukkig richtte Maassluis zich op. Met een sterke fase verkleinde Maassluis de achterstand tot een 9-7 ruststand. Kort na rust zorgde Birte Veldman met 2 doelpunten voor de aansluiting en lag de wedstrijd weer helemaal open. Het ging een tijdje gelijk op tot 11-11, maar plotseling was de pijp helemaal leeg bij Maassluis. Wederom werd een lange periode niet of nauwelijks gescoord, terwijl Ondo dat wel bleef doen. Een tweede inhaalrace zat er niet in voor Maassluis en zo kon Ondo de wedstrijd rustig uitballen naar een 23-14 eindstand.

Ook het tweede team van Maassluis dolf in een gelijk opgaande strijd met 23-20 het onderspit tegen Ondo 2.

Volgende week zaterdag 28 januari zijn er nieuwe kansen thuis in de Olympiahal:
12:00 Maasluis A1 – Achilles A1
15:40 Maassluis 2 – Tjoba 2
17:00 Maassluis 1 – Tjoba 1

Algemene info: Henne Bloem (pc@ckcmaassluis.nl)
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis / www.facebook.nl/ckcmaassluis

Fotograaf: Edwin Sonneveld
Fotograaf: Edwin Sonneveld

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback