Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

CKC Maassluis pakt volle buit in eerste thuiswedstrijden20/09/2023

Afgelopen zaterdag stonden de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen op het programma voor de selectieteams. Maassluis 1 ontving ALO uit Den Haag, dat vorige week verrassend Achilles versloeg. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een duidelijke 16-11 overwinning van Maassluis. Maassluis 2 speelde een leuke wedstrijd tegen TOP 3 uit Arnemuiden.

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond

Afgelopen zaterdag stonden de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen op het programma voor de selectieteams. Maassluis 1 ontving ALO uit Den Haag, dat vorige week verrassend Achilles versloeg. In de openingsfase deden de ploegen weinig voor elkaar onder en na ongeveer een kwartier spelen gingen de gasten met 4-5 aan de leiding. In het vervolg van die eerste helft plaatste Maassluis een sterke versnelling van 6 doelpunten op rij (Osayande Iyawe 3x, Mark van der Vaart 2x en Tristan Steenks 1x), waardoor een 10-5 voorsprong genomen werd. Even later bepaalde Elaine Beekenkamp de ruststand op 11-6. In de tweede helft waren de doelpunten schaars; zal wel met het warme weer te maken hebben gehad. Toch sloop ALO bijna ongemerkt iets dichterbij van 12-6 naar 12-9, maar Maassluis herstelde zich op tijd en ging weer mee scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een duidelijke 16-11 overwinning van Maassluis. Volgende week komt Achilles op bezoek dat zich met een enorme overwinning van 27-4 op HKV/Ons Eibernest revancheerde voor de nederlaag van vorige week. Dat belooft een pittig potje te worden.

Maassluis 2 speelde een leuke wedstrijd tegen TOP 3 uit Arnemuiden. Lang ging het gelijk op en pas in de laatste minuut werd de 21-19 zege veilig gesteld. Bij de junioren daarentegen was al in een vroeg stadium duidelijk dat er op een overwinning werd afgekoerst. Maassluis A1 veegde Excelsior A1 met 26-13 van de mat.