Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Blessureleed bij de scheidsrechters14/01/2024

De zaalcompetitie bestaat uit 14 speelweekenden. Het zevende weekend is gespeeld.

Na zeven speelweekenden staat de teller op: 30 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Guus Spierenburg, Hans de Vette, Mark van Buren, Ricardo Keeman en Brett Nijssen.

Er werden afgelopen periode vijf wedstrijden aan ons totaal toegevoegd. Op 6 januari moest Pascal alweer aan de bak. Hij moest in het begin van de avond fluiten bij KZ in Koog Zaandijk. Afgelopen zaterdag kwam hij weer in actie. Nu moest hij ook ’s avonds fluiten, in dit geval bij Sporting Delta in Dordrecht. Wouter ging dezelfde kant op. Hij floot bij Vriendenschaar in Hardinxveld-Giessendam. De twee overige wedstrijden werden door onze scheidsrechters uit de lijst gekozen. Ricardo moest ’s morgens spelen, zodat hij in de middag kon fluiten bij Phoenix in Zoetermeer. Brett schreef in voor een wedstrijd bij Dijkvogels in Maasdijk. Helaas raakte Brett bij zijn eigen wedstrijd geblesseerd. Dat was nog even stressen, want een wedstrijd uit de lijst kan je niet teruggeven. Gelukkig was Guus bereid om deze wedstrijd voor zijn rekening te nemen. Eigenlijk zou Guus thuis Maassluis 4 fluiten, maar deze wedstrijd ging niet door. Gelukkig maar, want anders hadden we de wedstrijd van Brett niet in kunnen vullen. Guus dank je wel voor je flexibele inzet.

In de Olympiahal waren 8 breedtewedstrijden. In de aanloop naar dit weekend toe moest er ook een probleem worden opgelost. Jip, scheidsrechter uit de talentenpoule, raakte maandag bij de training dusdanig geblesseerd, dat hij niet kon fluiten. Isa pakte namens de A2 deze wedstrijd op. Het was voor haar de eerste keer dat zij ging fluiten. Met de hulp van de begeleiders kon ze uiteindelijk terugkijken op een goed gefloten wedstrijd.

De begeleiders waren deze keer Guus en Johan. Bij drie wedstrijden moesten de scheidsrechters begeleid worden. Fijn, dat jullie er weer waren, want dan kunnen scheidsrechters die het fluiten nog wat spannend vinden, op weg geholpen worden. Steeds vaker merken we dat de begeleiding van scheidsrechters van groot belang is. Niet alleen voor de scheidsrechter zelf, maar ook voor de ploegen. Met de tips en trucs gaat het niveau van de scheidsrechters en daarmee ook het niveau van de wedstrijd omhoog. Daarom zijn we ook blij, dat er iedere week weer begeleiders beschikbaar zijn.

Rest mij nog om Jip en Brett beterschap te wensen. Hopelijk zien we jullie weer snel binnen de lijnen.

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: vburenh@caiway.nl of telefonisch: 0623847575.

Gerda van Buren

Coördinator scheidsrechters
Gerda van Buren

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback