Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Belangrijke overwinning voor c.kc. Maassluis tegen ONDO(M)17/01/2024

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond

Co-Sponsor: TCE Partners

Edwin Sonneveld-fotografie

Afgelopen weekend stond c.k.c. Maassluis voor een uitdagende korfbalwedstrijd tegen ONDO(M) uit Middelburg. Vooraf beloofde het al een belangrijke ontmoeting te worden, en spannend werd het ook zeker: 22-23.

Het spel begon intens, met een fysiek duel dat gekenmerkt werd door veel vrije ballen, spelhervattingen en strafworpen. De eerste helft verliep dynamisch, met voortdurende wisselingen in de score. Kort voor de rust slaagde Maassluis erin een voorsprong van 2 doelpunten te behalen dankzij belangrijke goals van Tristan Steenks en Mark van de Vaart. De teams gingen de rust in met een stand van 10-12 in het voordeel van Maassluis.

In de tweede helft bleef het spelbeeld vergelijkbaar, met korte aanvallen en doelpunten aan beide zijden. Bij een gelijke stand van 14-14 wist Maassluis een voorsprong van 4 doelpunten te nemen, door goals van Jari Sonneveld en Esther Fortuin. Echter, ONDO(M) kwam snel weer terug met 4 doelpunten op rij. Met een gelijke stand werd de slotfase bijzonder spannend.

De scores bleven elkaar opvolgen, maar Mark van der Vaart tekende met 2 cruciale goals voor de 20-22. Het laatste woord was vervolgens aan junior Niels van de Vaart, die de 21-23 scoorde. Ondanks een intense laatste fase eindigde de wedstrijd in het voordeel van Maassluis met een eindstand van 22-23.

Met deze overwinning staat Maassluis nu op de vierde plaats na 7 gespeelde wedstrijden.

IJsselvogels 2 – c.k.c Maassluis 2 18-13.

Het tweede team van Maassluis speelde een ijzersterke eerste helft en pakte vroeg in de tweede helft een gat van vier punten ten opzichte van de tegenstander IJsselvogels. 20 minuten voor tijd was het echter IJsselvogels dat gas bij gaf en waar Maassluis niks meer tegenover wist te brengen. Een teleurstellende 18-13 verlies als gevolg.

Programma 20 januari in de Olympiahal

11:00 Maassluis A1 – Dunas A1

13:20 Maasluis 3 – Avanti/Post Makelaardij 4

14:35 Maassluis 2 – Albatros 2

15O:55 Maassluis 1 – Albatros 1

Algemene info: Henne Bloem (pc@ckcmaassluis.nl) www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis / www.facebook.nl/ckcmaassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback