Belangrijk! Stem over verbouwing clubhuis. Bekijk

nieuwsoverzicht

Belangrijk! Teampagina’s voor spelers en ouders/verzorgers23 november 2021

Vanaf dit zaalseizoen krijgt elk team een eigen teampagina. Op deze pagina vind je alle relevante informatie rondom de competitie, zoals het wedstrijdprogramma, maar ook wanneer je waar moet invallen en wanneer het jouw beurt is om te rijden.

Het afgelopen veldseizoen is er achter de schermen een proef uitgevoerd met teampagina’s voor Maassluis 4, 5 en 6. Deze proef is geslaagd verlopen, waarop besloten is om de functionaliteit voor alle leden beschikbaar te maken. Het wekelijkse nieuwsbericht met het wedstrijdprogramma komt hiermee te vervallen.

Je vindt de teampagina’s in het menu, direct onder ‘Teams‘. Uiteraard kun je van de pagina’s die je interessant vindt een bookmark, favoriet of bladwijzer maken.

In de onderstaande paragrafen leggen we kort uit waarvoor de onderdelen op de teampagina’s dienen.

Volgende wedstrijd

Op de teampagina kom je na de teamfoto als eerste een blok met informatie rondom de eerstvolgende wedstrijd tegen.

Dit is dezelfde informatie die voorheen in een wekelijks nieuwsbericht werd gepubliceerd. Je vindt hier onder andere hoe laat je moet spelen en vertrekken, wie er als reserves mee gaan en wie er moeten rijden.

Teamtaken

In het blok erop vind je wanneer jij of iemand anders uit je team een taak heeft. Bijvoorbeeld of je ergens moet invallen (in dit blok zijn dit bijvoorbeeld Thijs en Mirjam.

Houdt dit blok dus goed in de gaten! Het wedstrijdsecretariaat neemt wel nog steeds vooraf contact met je op.

De bedoeling is om dit blok in de toekomst uit te breiden met taken als fluiten, bardienst, e.d.

Wedstrijdprogramma

Het laatste blok laat een overzicht zien van alle komende wedstrijden in het lopende seizoen.

In dit beknopte overzicht kun je in één oogopslag zien wanneer je moet spelen, maar ook wie zich voor welke wedstrijd heeft afgemeld (in dit voorbeeld zijn dit Bartjan en Jari).

Belangrijk: Wanneer je jezelf hebt afgemeld, maar dit niet terugziet in het overzicht, geef dit dan voor de zekerheid door. Het wedstrijdsecretariaat zal dit dan voor je registreren.

Doorontwikkeling

Het komende seizoen wordt de teampagina flink uitgebreid. Zo zullen er verschillende andere soorten taken aan het takenblok worden toegevoegd. Verder staan de volgende zaken (per team) op de rol:

  • Uitslagen
  • Standen
  • Spelerkaarten
  • Wedstrijdverslagen
  • Relevant nieuws
  • Activiteitenagenda
  • Trainingstijd(en)

Suggesties of opmerkingen?

Wij horen graag van jullie of de teampagina’s de komende periode bevallen. Zijn er zaken die je mist? Of heb je een goed idee? Laat het vooral weten!

Namens de websitecommissie en het wedstrijdsecretariaat,

Webmaster
Thijs Kempke

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback