Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

C.K.C. Maassluis neemt afscheid27/05/2014

Het korfbalseizoen is ten einde en de balans van het afgelopen jaar kan opgemaakt worden. Helaas moet er geconcludeerd worden dat het niet het beste seizoen was in de historie c.k.c. Maassluis. Verleden week degradeerde het eerste team naar de tweede klasse en kon het tweede team van Maassluis definitief geen kampioen meer worden, omdat er verloren werd. Omdat er niets meer op het spel stond kon er afgelopen zaterdag vrijuit gekorfbald worden in het Wipperspark in Maassluis en zou alles in het teken staan van het afscheid nemen van selectiespelers Laura Lentink, Esther Oosterlee en de hoofdcoach André Verbaas.

Maassluis – KOAG 16-20 (8-10)

Zowel KOAG als Maassluis speelde om des keizers baard, desondanks zou het een wedstrijd worden waarin er rustig op los werd gescoord. De eerste helft ging gelijk op tot aan 8-8, uiteindelijk zou KOAG met een 8-10 voorsprong de rust ingaan. Na de rust verdubbelde beide teams hun scoren en was er een 16-20 als eindstand op het scoreboord te zien. Hierbij dient er speciale aandacht gegeven te worden aan het zestiende doelpunt van Maassluis. Pim Bruijn mocht enkele minuten voor het einde van de wedstrijd weer invallen in het eerste van Maassluis. Pim, die aan het begin van dit seizoen gekozen was om voor het eerst te mogen starten als definitieve basisspeler in het eerste, raakte geblesseerd in de eerste competitiewedstrijd en scheurde zijn knieband af. Na een heel seizoen afwezig te zijn geweest, mocht hij zijn eerste speelminuten weer maken. Na een aantal schoten van Pim Bruijn, waar KOAG leuk in meewerkte, schoot de aanvaller in de allerlaatste minuut raak. Dit schot werd door Pim, selectiegenoten en publiek uitbundig gevierd en het was een mooi startschot om de mensen te bedanken die jarenlang actief betrokken zijn geweest bij de selectie van c.k.c. Maassluis.

Afscheid

Maasluis nam na de wedstrijd van het eerste afscheid van Laura Lentink, Esther Oosterlee en André Verbaas. De spelers en coach werden in het zonnetje gezet door zowel selectieleden als technische commissie. Laura die  voornamelijk geprezen werd door de stabiele factor in het team te zijn, altijd energie in de wedstrijd gooide en doorzettingsvermogen toonde, besloot dat het na jarenlang korfbal, mooi was geweest. Esther Oosterlee die dit jaar moest stoppen vanwege een  hardnekkige blessure werd nog eenmaal in het zonnetje gezet. Esther die net als Laura vanaf haar jeugd betrokken is geweest bij de vereniging en bekent staat als een koele aanvaller die altijd op het juiste moment scoorde voor haar team, gunnen we het allerbeste toe. Voor zowel Laura als Esther nogmaals hartelijk dank voor de jarenlange inzet en we hopen jullie volgend jaar langs de lijn weer te zien.

Naast de selectiespelers nam c.k.c. Maassluis ook na vier jaar afscheid van coach André Verbaas. André die na vier jaar een andere club zal dienen, coachte afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd. André die zichtbaar geëmotioneerd was nam afscheid van zijn spelers met wie hij in die vier jaar een mooie band heeft opgebouwd. De vaste supporterskern van Maassluis had al besloten om André met zijn vrouw Yvonne als afscheid uiteten te nemen. Het zegt iets over de club c.k.c. Maassluis! André bedankt voor alle mooie jaren!

Informatie

Algemene info: Karin Korstanje (pc@ckcmaassluis.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) 

www.ckcmaassluis.nl/ @ckcmaassluis

Onderschrift foto: Pim Bruijn is terug na seizoen afwezigheid.

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback