nieuwsoverzicht

Chocoladeletteractie Team Jan #113/10/2024

Op 12 juni 2025 nemen wij als Team Jan #1 deel aan de 13e editie van Tour Du ALS en bedwingen we samen met honderden fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux in Frankrijk om geld op te halen voor de strijd tegen de dodelijke zenuw-/spierziekte ALS. 

De komende tijd zullen wij verschillende acties houden om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. De eerste actie is meteen een hele lekkere. De Sint komt weer langzaam deze kant op en dus kunnen de chocoladeletters niet ontbreken. Via onze site: www.onlinelekkers.nl/teamjan kun je heerlijke luxe chocoladeletters bestellen en wat is er nu mooier dan iemand blij te maken met een chocoladeletter en ook nog eens een goed doel te steunen. 

Tot 2 november zijn alle letters te bestellen en van 2 tot 9 november kun je alleen nog de letter S bestellen.

Samen staan we sterk dus waar wacht je nog op koop een chocoladeletter, steun ons team en help ons de Mont Ventoux te bedwingen, niet alleen fysiek maar ook in onze strijd tegen ALS! 

Volg ons ook op de socials op onze reis naar de top van de Mont Ventoux en blijf zo ook op de hoogte van alle acties die er nog aankomen. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064813625983

https://www.instagram.com/teamjan2025/

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun,

Edwin, Monique, Dian, Sandra, Patricia, Anita en Anja 

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback