nieuwsoverzicht

We liggen op koers!15/09/2024

De eerste helft van het veldseizoen bestaat uit 6 speelweekenden. Daarvan hebben we er nu twee achter de rug.
Na twee speelweekenden staat de teller op: 8 gefloten wedstrijden.
Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Brett Nijssen, Hans de Vette en Sven de Jongste.

Tijdens het tweede speelweekend kwamen er vijf wedstrijden bij voor de rompregeling arbitrage. Pascal reisde helemaal af naar Zwolle om bij Sparta te fluiten. Wouter moest naar Meervogels in Zoetermeer en Brett floot een wedstrijd bij Focus in Etten-Leur. De overige twee wedstrijden waren thuiswedstrijden zonder neutrale leiding. Maassluis B1 en C1 hadden geen neutrale leiding. Hans floot de B1 en Sven nam de wedstrijd van de C1 voor zijn rekening. De wedstrijd van Maassluis 3 stond ook een tijdje nog zonder scheidsrechter, maar op deze wedstrijd werd door een neutrale scheidsrechter ingeschreven.

Thuis waren er maar vier breedte wedstrijden. Harry en ondergetekende waren de begeleiders van dienst. Wij hoefden niet in actie te komen, want er was bij deze vier wedstrijden geen begeleiding nodig. Alle wedstrijden werden gefloten door ervaren mensen.

Met 8 gefloten wedstrijden liggen we keurig op koers. Dit is een gemiddelde van 4 wedstrijden per weekend. De rekensom van 6 weekenden x 4 wedstrijden = 24 wedstrijden zegt ons dat dat voldoende moet zijn voor de eerste helft van de veldcompetitie. Dus kunnen we zeggen, dat we op koers liggen.

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: vburenh@caiway.nl

Gerda van Buren

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback