nieuwsoverzicht

Aankondiging Grote Clubactie15/09/2024

Dit jaar doen we alweer voor de derde keer mee met de grote clubactie. Met de opbrengst van vorig jaar is nieuw buitenmeubilair aangeschaft voor op het terras. Dit jaar is het doel van de actie een nieuw speeltoestel voor de jeugd.

Zaterdag 21 september ontvangen alle jeugdleden een keycord met daaraan hun persoonlijke verkoopkaart. Als je de QR-code die daarop staat scant, dan kom je op je persoonlijke verkooppagina.
Loten kopen kan vanaf zaterdag 21 september ook via deze qr-code, je komt dan op de verenigingspagina.

Tot slot ontvangen alle leden een eigen mail met daarin hun persoonlijke link, via die link kan je ook loten uit jouw naam (ver)kopen.
Per verkocht lot wordt 80%, dat is €2,40, aan onze vereniging gegeven.

Zelf winnen
Nu is loten verkopen natuurlijk hartstikke leuk maar wat is nog leuker dan verkopen? Juist, zelf ook wat kunnen winnen!!!
Als je 25 of meer loten hebt verkocht dan krijg je een cadeaubon van Intertoys. Daarnaast krijg je dan na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille.
Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5!

Als je vragen hebt dan kan je altijd even contact opnemen met Marielle of Annelein (Annelein.v.waardenburg@ckcmaassluis.nl)

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback