nieuwsoverzicht

NAT, NATTER, NATST.06/06/2024

 Dinsdag 28 juni 2024 was alles door de schoolkorfbal organisatie perfect alles klaar gezet en geregeld. Tegen 16.00 uur kwamen alle schoolkinderen met ouders, oma’s en opa’s naar het Wipperspark. Het startsein klonk. De wedstrijden gingen van start, maar ook de hemel sluizen gingen open.

Werd er nu gekorfbald of zwemwedstrijden gehouden? Het enthousiasme van de kids leed er totaal niet onder en ook de aanwezige supporters probeerden droog te blijven onder hun paraplu’s. Van het begin tot het eind omstreeks 19.00 uur is het geen minuut meer droog geweest en het heeft niet alleen gedruppeld, maar soms werkelijk ging de douche op zijn verste punt open. Het mooiste was toch, dat ervan de kids geen wanklank werd gehoord en alle wedstrijdjes onder de barre weersomstandigheden fel, maar sportief gespeeld werden en dat zonder zwembandjes. Tussendoor was de nieuwe accomodatie voor iedereen geweldig, want er was ruimschoots plaats voor een hapje en een drankje, wat een luxe heeft C.K.C. “Maassluis” met zo’n kantine. Natuurlijk staat ieder liever gezellig langs de lijnen of zit men op het terras, maar nu was het even niet anders. De wethouder Mulder-Solleveld kon hierdoor ook op een droge plek de prijzen uitreiken aan de doorweekte prijswinnaars.Het opruimen kon beginnen. Ondanks de doorweekte troep kon er toch door de schoolkorfbal organisatie teruggekeken worden op een goed georganiseerde middag. Het handelsmerk waar C.K.C. “Maassluis” al vele jaren in de Gemeente zo bekend voor staat. Henny Nieman

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback