nieuwsoverzicht

Vorig jaar wel, dit jaar niet27/10/2023

“Ik zou graag naar het vrijwilligersfeest willen, maar ik ben dit jaar helaas geen vrijwilliger”.

Jij bent welkom!!

In voorgaande jaren ingezet voor de club, maar kwam het dit jaar even niet uit? Jouw inzet heeft de club vooruit geholpen dus ook dan zien we jou graag op 4 november.

De ‘diehard rebus-puzzelaar’ heeft in ons vorige bericht een deel van het programma kunnen ontcijferen. Leuk om te horen dat er al veel mensen enthousiast zijn!

Maar we pakken nog verder uit..!

Naast het ckc-Maassluis Casino, een presentatie over de verbouwing en uitdagende gezelschapsspellen bieden we onze gasten nog meer vermaak.

Je smaakpapillen kunnen hun lol op in onze proeverij, een smaakvolle ervaring. Neem ook zeker een kijkje in het korfbalverleden van onze club en stap binnen in het c.k.c. Maassluis museum!! En last but zeker not least zing jij met je mede-ckc’rs een knaller van een hit in de karaoke.

Een divers programma met (hopelijk) voor ieder wat wils. Uiteraard zijn alle activiteiten vrij toegankelijk en beslis jij lekker zelf wat je doet op deze avond! En we hebben altijd nog de borrelhoek waar je rustig kan genieten met een lekker achtergrondmuziekje.

We zien je graag op 4 november om 20.00 uur in onze kantine.

De organisatie

En oja…!! Vergeet geen foto te nemen in onze photobooth!! Wedden dat er meer dan 5 mensen in passen?!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback