nieuwsoverzicht

Van het Bestuur: te gast in de Olympiahal25/10/2023

De eerste helft van het veldseizoen zit er weer op! De herfst is aangebroken en wij korfballers zoeken dan altijd weer de warme zaal op. Voor veel korfballers qua spel de leukste periode van het korfbalseizoen.

Wij trainen en spelen onze wedstrijden in sporthalen en sportzalen van de Gemeente Maassluis. Wij huren deze accommodaties.

Het is goed om te weten voor spelers, trainers, ouders en supporters dat er een aantal regels gelden omtrent het gebruik van de Sporthal, onder andere:

· Maximaal 15 minuten voor aanvang van de eerste training of wedstrijd kun je in kleedkamers je klaarmaken voor de training/wedstrijd.

· Na de laatste training of wedstrijd is tot maximaal 30 minuten om te douchen/om kleden. De beheerder heeft dan ook voldoende tijd om de sporthal schoon te vegen.

· Glaswerk e.d. is niet toegestaan in de sporthal en in de kleedkamers. => Frenk is bezig met harde plastic glazen; wordt vervolgd.

· Wij dienen de sporthal/zaal netjes achter te laten. Dat geldt ook voor de tribune. Afval hoort in de prullenbak. Alle spullen inclusief spandoeken e.d. moeten binnen 30 minuten zijn opgeruimd.

Sleutel ballenhok

Voor ballen en andere spullen die voor een volgende keer in de sporthal nodig zijn, kunnen in “ons” ballenhok. De sleutel hangt in het kamertje van de beheerder aan de kalender.

Laten we met elkaar zorgen voor een goed gebruik van de sporthallen!

Bedankt!

Namens het Bestuur,

Martijn van der Wees

Voorzitter c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback