nieuwsoverzicht

Bestuursleden Maartje Doesburg en Mariëlle van Wingerden nemen afscheid18/10/2023

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan!

Ruim 4 jaar geleden begonnen beide dames aan hun avontuur in het bestuur. Een nieuwe voorzitter moest nog gevonden worden en met een grote uitdaging van de nieuwe kantine op het bord.

Samen met Danielle, Dorine en Martijn (inmiddels benoemd tot voorzitter in februari 2020) gingen zij voortvarend van start in het nieuwe bestuur.

Maartje

Maartje vulde de rol van secretaris in. Naast het opmaken van de agenda voor de vergaderingen en het notuleren pakte zij al snel de nieuw bedachte Bestuurs Meet Commissiedag op en ook het organiseren van de Algemene Vergadering was haar toevertrouwd.

Maartje bleek ook hele goed in het juist formuleren van stukjes voor op de website. Het op juiste wijze communiceren van een boodschap kan zij ontzettend goed en was een rijke aanvulling in het bestuur!

Mariëlle

Mariëlle was vice-voorzitter. Als echt korfbaldier stapte Mariëlle het bestuur in. Organiseren en regelen zit in haar bloed en ze weet precies wat er speelt in de vereniging. Een onmisbare schakel in het bestuur. Als geen ander weet Mariëlle wat er nodig is om op de juiste manier aandacht te geven aan mensen, in goede tijden en in slechte tijden. Dat is een hele fijn gave!

De laatste jaren noodgedwongen een meer ondersteunende rol in het bestuur, maar ook dat was nodig en voor de andere bestuursleden heel prettig dat jij er was!

Maartje en Mariëlle allebei ontzettend bedankt voor jullie inzet en inbreng in het bestuur en voor onze vereniging c.k.c Maassluis. Jullie hebben c.k.c. Maassluis een beetje beter gemaakt!

Als dank en aandenken ontvingen beide dames een Bedankboompje voor hun periode in het bestuur:

Maartje – Hazelnootboom

Kennis en wijsheid

De hazelnootboom wordt gezien als de “wijze boom”. Alle wijsheid zit, zoals het gezegde luidt, ‘in een notendop’. De boom moedigt aan om op zoek te gaan naar informatie en inspiratie op verschillende vlakken. In de kern van de hazelnoot wordt al het goede opgeslagen en deze boom leert ons daarom het opslaan en doorgeven van kennis.

Mariëlle – Olijfboom

Positief toekomstbeeld en overwinning

Als één van de oudste bomen ter wereld is de olijfboom een sterk symbool in vele tradities. Hij wordt geassocieerd met kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. De olijfboom was vroeger een kostbaar bezit. De olijfolie, ook het ‘groene goud’ genoemd, was vanwege zijn reinigende werking zeer geliefd. Daarnaast werden in de oudheid kransen van olijftakken gemaakt als hoogste blijk van erkenning.

Maartje en Mariëlle, nogmaals bedankt en het ga jullie goed!

Met vriendelijke groet,

Martijn van der Wees

Voorzitter c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback