nieuwsoverzicht

11 oktober: Algemene vergadering10/10/2023

Korfbal jij of je kind onder de 15 jaar bij c.k.c. Maassluis? Of ben je niet-spelend lid of donateur van c.k.c. Maassluis? Dan ben je van harte welkom op de Algemene vergadering van CKC!


Zeker de moeite waard als CKC jouw club is. Als je benieuwd bent hoe het gaat met CKC na de vernieuwbouwing en naar de plannen rondom een BSO op CKC. Als je in gesprek wilt over de plannen van onze commissies. En als je net als ons houdt van “samen met plezier presteren” en de “derde helft”.


De Algemene Vergadering is op woensdag 11 oktober 2023 en start om 19.30 uur in onze kantine in het Wipperspark. Meld je aan of meld je af (als je echt niet kan) via onderstaande link.


Heb je inhoudelijke vragen over de agenda, stukken en gevraagde besluitvorming? (zie mail van de secretaris van dinsdag 26 september 2023)

Stuur je vragen vooraf naar secretaris@ckcmaassluis.nl. Op deze manier houden we de vaart erin en kunnen we jouw vraag behandelen tijdens de vergadering.

Heb je op 26 september géén e-mail ontvangen met de uitnodiging voor de Algemene vergadering en de daarbij behorende stukken?
Stuur een email naar secretaris@ckcmaassluis.nl.

Wij kijken uit naar jouw komst. Tot 11 oktober in ons vernieuwde clubhuis!


Namens het bestuur,

Maartje Doesburg
Secretaris c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback