nieuwsoverzicht

Miranda van Kempen overleden08/10/2023

Tot ons groot verdriet delen wij je mede dat op zondag 8 oktober 2023 ons zeer gewaardeerd lid Miranda van Kempen op de veel te jonge leeftijd van 40 jaar is overleden.


Miranda was een bekend gezicht op CKC. Ze is de zus van Alex. Beiden korfbalden lange tijd bij CKC. Nadat blessures optraden, bleef Miranda lange tijd zeer betrokken bij de selectie als verzorgster. En ze was zeer actief als vrijwilliger voor onze vereniging. Denk aan een vaste kracht achter de bar en in de keuken, zowel op wedstrijddagen als op evenementen. Ze was de drijvende kracht achter de menu’s bij een thuisprogramma, ze verzorgde het inzetrooster voor diverse vrijwilligerstaken, en regelde de kantineverhuur aan leden. Miranda was bovenal een warme, liefdevolle, sterke vrouw die van aanpakken wist. We zijn dan ook blij dat we als vereniging Miranda onlangs op haar 40e verjaardag nog een laatste warme groet konden geven.

CKC verliest een bijzonder lid. Actief en betrokken. De leegte voelt enorm. We zullen haar missen.


Op zaterdag 14 oktober willen wij stilstaan bij het overlijden van Miranda door vanaf de B de wedstrijden te beginnen met 1 minuut stilte.


Wij wensen de familie heel veel sterkte, warmte en kracht toe met het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur,

Martijn van de Wees
Voorzitter c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback