nieuwsoverzicht

Update sleutelplan30/08/2023

Beste mensen,


Bijna alle sloten zijn nu geschikt voor het Salto systeem. Na aanstaande vrijdag zou alles moeten werken.Tot nu toe hebben enkele mensen hun pas gehaald en getest.

Ook melden zich mensen die NIET op een lijst staan….en terecht .Graag melden als je regelmatig de kantine moet openen of sluiten.. vooral trainers. Dan maken wij een pas aan.
Iedereen (die er recht op heeft) krijgt een pas, maar als je liever met een tag werkt kun je die aanvragen voor 10 euro.
Ook goed om te weten: de passen hebben verschillende autorisatie.  Waar de een de deur kan openen en sluiten, kan een andere bijvoorbeeld niet in. Autorisatie is op functie binnen de vereniging tot stand gekomen.Indien je deuren NIET in kan terwijl dat WEL nodig is, laat dat aub weten. In dat geval kunnen we dat aanpassen.
Ik (Arjan) doe de uitgifte vd passen en inname sleutels.Voor aanpassingen graag ook mij appen. (06 37 23 12 07)Ik werk nauw samen met Peter en Marty om het systeem goed te laten draaien…

Leden die sleutels hebben en er niets meer mee doen,  heel graag inleveren. Met name de heksleutels zijn voor hergebruik.
Komende weken neem ik standaard alle passen mee naar de Accomodatie.Nemen jullie de sleutels mee?

Alvast bedankt voor de medewerking.
Groet Arjan Vermaas 

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback