nieuwsoverzicht

Welkom allemaal: een nieuw korfbalseizoen gaat van start!20/08/2023

Vanaf maandag 21 augustus gaan alle teams weer starten met de trainen en volgende week zaterdag staan voor de meeste teams de eerste oefenwedstrijden gepland. De selectie is zaterdag 12 augustus gestart met de voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Het lijkt er op dat het komende seizoen eindelijk weer een “normaal” seizoen lijkt te gaan worden zonder beperkingen vanwege corona en zonder verbouwingen e.d.

Tijdens de zomerstop is de gemeente druk in de weer geweest met ons veld en het weghalen van het oude Unitasveld. En het resultaat mag er zijn!

De uitdagingen voor komende seizoen voor onze vereniging is natuurlijk het zichtbaar maken van onze vereniging en mooie korfbalsport in Maassluis en er voor zorgen dat iedereen met plezier korfbalt en zich in de sport steeds beter kan ontwikkelen. Om dit te kunnen doen hebben we veel vrijwilligers nodig, dus ik roep een ieder op om hier zijn steentje aan bij te dragen!

Op korte termijn zal de focus van het bestuur liggen op het vinden van een nieuw bestuur. Nieuwe enthousiaste (ouders van) leden die ingezette lijn van het huidige bestuur verder willen invullen. Daarnaast speelt voor onze vereniging de nieuwe sporthal en het meer/beter inzetten van onze mooie nieuwe kantine.

We willen dat als bestuur niet alleen doen, maar samen met de (ouders van) leden.

Daarom zijn de volgende data belangrijk voor jullie:

– Meet & Greet Bestuur/managers op 30 augustus => Meet&Greet Bestuur/managers

De ledenvergadering op 11 oktober

Graag ontmoet het bestuur en de managers jullie op deze dagen om samen de koers te bepalen!

Heel veel plezier en succes komend korfbalseizoen!

Met vriendelijke groet,

Martijn van der Wees

Voorzitter

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback