nieuwsoverzicht

Denise Joppe nieuwe voorzitter Jeugdbestuur28/06/2023

Met ingang van het nieuwe seizoen is Denise Joppe de nieuwe voorzitter van het Jeugdbestuur.
Denise volgt Mark van der Vaart op, die sinds september 2020 de eerste voorzitter van het Jeugdbestuur was.

De naam zegt het al: Jeugdbestuur. Een jeugdbestuur moet bestaan uit Jeugdleden uit de A, B en jonge senioren. Momenteel bestaat het Jeugdbestuur naast Mark uit Dian, Birte, Marit en Tijn. Op Tijn na speelt iedereen in de senioren. Tijd dus voor nieuwe jeugdbestuursleden uit de A en B.

Het huidige jeugdbestuur kende door Corona een lastige start. Plannen en ideeën konden niet of maar een klein beetje worden uitgevoerd. Wel heeft het Jeugdbestuur de afgelopen jaren de verbinding gezocht met de commissies en het bestuur, waardoor veel jeugdleden aanhaakten bij vrijwilligersactiviteiten.

Het meest tastbare resultaat is de nieuwe wand in de kantine met graffiti bespoten om de Jeugdhoek meer jeugd eigen te maken!

Namens het bestuur bedankt voor jullie inzet de afgelopen 3 jaar in het Jeugdbestuur!

Aan de Denise de taak om samen met de nieuwe jeugdbestuursleden nieuwe plannen en ideeën te bedenken, die aansluiten bij de jeugd en korfbal. Denise: “Ik vind het leuk om deze ervaring aan te gaan!”

Het mooie van een rol als voorzitter van het Jeugdbestuur is dat je zonder enige verantwoordelijkheid en verplichting kan ontdekken of een dergelijke kartrekkersrol iets voor jou is. Je krijgt mee wat er allemaal speelt binnen de vereniging. Je leert hier zelf veel van en je kunt het naar eigen inzicht invullen.

Wij wensen Denise heel veel plezier en succes in haar nieuwe rol!

Martijn van der Wees

Voorzitter c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback