nieuwsoverzicht

De laatste loodjes van de nieuwbouw van de kantine van CKC Maassluis04/06/2023

Met nog enkele weken te gaan tot het einde van korfbalseizoen 2022 – 2023 komt er ook een einde aan de afronding van de werkzaamheden aan de nieuwe kantine.

Verschillende mensen gaan op vakantie en gaan genieten van hun vrije tijd.

Een aantal zaken zullen echter nog aangepakt worden om weer klaar te staan voor de aanvang van het nieuwe korfbalseizoen.

De barkrukken zijn voorzien van zitkussens met een afdekking, zoals op boten gebruikt wordt. Dat betekent, dat ze goed bestendig tegen morsen en knoeien.

De zittingen zijn door Riet en haar man Joop voorzien van deze nieuwe stof en vervolgens door Mart en Martha weer op de barkrukken bevestigd.

Van dezelfde firma die de stof heeft geleverd heeft, zullen één dezer dagen ook de kussens voor in de lounge set geleverd gaan worden.

Het jeugdhoek zal a.s. woensdag 7 juni ook voorzien worden van een graffiti-afbeelding tegen de buitenmuur door een graffiti artiest volgens onderstaand ontwerp.

Hopelijk kunnen we ook een ander punt nog dit jaar afronden.

Dat betreft het plaatsen van de nieuwe sloten op de deuren.

Last maar zeker not least gaat de gemeente het terras vlak trekken en het asfaltveld verwijderen.

CKC Maassluis heeft gevraagd dit na 27 juni uit te voeren. We gaan zien of dat gaat lukken.

Zoals in elk huishouden blijven er natuurlijk nog (kleine) zaken over om uit te voeren, maar volgend jaar moeten we ook nog wat te doen hebben.

Namens alle onderhoudsmedewerkers wens ik jullie een uitstekende zomer toe en hoop jullie volgend jaar weer te zien op het veld en in de kantine van CKC Maassluis..

Harry van Buren

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback