nieuwsoverzicht

Opsporing verzocht28/05/2023

Na de 2e weer zeer geslaagde schoolkorfbaldag was het woensdagavond na afloop weer tijd voor mijn favoriete bezigheid: het verzamelen van weggegooide statiegeldflesjes + inmiddels ook blikjes.

Op gewone zaterdagen nog enigszins overzichtelijk (alle kleine afvalbakken op het hele complex), maar na afloop van evenementen aanzienlijk uitgebreider, met extra o.a. zo’n 15 stuks grote gemeentelijke vuilnisbakken.

Na fanatiek speurwerk in alle aanwezige bakken waren er weer vele tientallen flesjes en blikjes gered, (evenals ruim 10 limonadeflesjes van glas). Met weer een halve oranjebak vol statiegeldspul in het achterhoofd was het woensdagavond tijd om moe maar voldaan huiswaarts te keren. Tot mijn verbijstering constateerde ik vrijdagmiddag echter dat de zak met flesjes uit de bak was verdwenen. Gebleken is dat e.e.a. op donderdag al gebeurd moet zijn, want toen was ’s-avonds de bak al leeg.

Rondom het vertrek van het korfbalkamp overal al navraag gedaan, maar niemand lijkt ergens vanaf te weten. Vandaar deze oproep om contact met mij op te nemen als je nadere info hebt. Het betreft hier geld van de vereniging en het is uiteraard niet de bedoeling alles maar gewoon mee te nemen.

Teneinde het (mogelijke) kwaad in de bekende kiem te smoren en (mogelijke) herhaling te voorkomen hoop ik er achter te komen wat er precies is gebeurd. Het speuren naar mogelijke camerabeelden, met aansluitend een gevalletje Opsporing Verzocht kan dan achterwege blijven.

In afwachting van jullie reactie.

Met vriendelijke groet,

Mart

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback