nieuwsoverzicht

Korfbalzaken – RTC toernooi bij c.k.c Maassluis op Hemelvaartsdag03/05/2023

Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) organiseren we op ons complex in het Wipperspark het jaarlijkse veldtoernooi voor de RTC teams in de leeftijdscategorie U17 en U19. Op dit toernooi spelen de talenten van verschillende verenigen met en tegen elkaar.

Het zou leuk zijn als onze jeugdspelers naar de wedstrijden komen om het ‘kunstje’ af kijken, ik wil de jeugdtrainers vragen om dit te organiseren.

We kunnen nog vrijwilligers gebruiken voor bijvoorbeeld bardienst en andere taken op deze dag. Schroom niet om je aan te melden als je hiervoor gevraagd wordt of als je een oproep voorbij ziet komen.

Een regionaal talentencentrum (RTC) biedt talenten in de directe omgeving in de leeftijdscategorie U17 en U19 een programma om zichzelf te ontwikkelen met als doel doorstroming naar een hoger niveau en eventueel nationale selecties. Jaarlijks worden hiervoor per categorie RTC-selectieteams geformeerd met talentvolle korfballers, die naast de trainings-en wedstrijdactiviteiten bij hun eigen vereniging een jaarprogramma bij het RTC volgen. In dit programma gaan zij de uitdaging aan met andere talenten uit de selectieregio om zich verder te ontwikkelen als korfballer. Het individu staat centraal. Met 6 RTC’s (districten) en 2 leeftijdscategorieën zijn er in totaal 12 teams te bewonderen.

Lennard van der Vaart

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback