nieuwsoverzicht

Medische begeleiding: vast inloopspreekuur B&B Healthcare Maassluis11/09/2023

Het seizoen is weer begonnen! Dat betekent dat het inloopspreekuur voor sportklachten ook weer van start is gegaan. Dit inloopspreekuur is elke donderdag(trainings)avond van 19:00 tot 20:00.

c.k.c. Maassluis hecht veel waarde aan medische begeleiding om zo veel mogelijk blessures te voorkomen en voor een goede begeleiding bij het herstellen van een blessure. Daarom is er ook dit seizoen weer een inloopspreekuur! Elke donderdag(trainings)avond van 19:00 tot 20:00 kun je langslopen voor advies.

Sander Quik (sportfyiotherapeut) zal namens B&B Healthcare aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen, intapen etc. Afwisselend zal Sander ook op thema begeleiding geven voor de teams.

Even kort voorstellen:
Ik ben Sander Quik (27), werkend bij B&B Healthcare als Sportfysiotherapeut.
Ik zie dagelijks veel verschillende sportklachten en ben gespecialiseerd in de knie en enkelregio. Ook geef ik hardlooptechniektraining, en beweeganalyses. Ik heb affiniteit met voetbal en korfbal en ben ook zelf actief op het gebied van sport.
Ik voetbal bij MVV’27 in Maasland. Voorheen in de selectie van MVV 1 en 2, momenteel in een vriendenteam.
Mocht je vragen voor me hebben op de club of meer willen weten? Stap vooral op me af, ik beloof niet te bijten.
Iedereen van c.k.c. Maassluis kan op donderdag tussen 19:00 en 20:00 uur vrij binnenlopen bij Sander, maar voor Sander is het makkelijker om een afspraak te maken met hem. Sander is bereikbaar op nummer 06-39814434

Namens het Bestuur,
Martijn van der Wees
Voorzitter

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback