Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Het nieuwe seizoen16/08/2022

We gaan van start! Dit nieuwe seizoen doen we dat met een 1ste en een 2de selectie bij de senioren. Het 3de en het 4de team gaan beide wedstrijdsport spelen en 2x week trainen en vormen samen de 2de selectie. Dat is een unicum voor Maassluis en we zijn er heel blij mee.

Zaterdag 13 augustus start onze 1ste selectie met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Onder leiding van Johan en Wouter wordt de training afgewerkt in heerlijke zomerse omstandigheden. Daarom beginnen ze al om 9.30 met trainen.

De 1ste selectie is dit jaar op meerdere plaatsen gewijzigd, er stopten enkele spelers aan het einde van het vorig seizoen, maar gelukkig zijn er een aantal bekende spelers teruggekeerd. Het belooft een mooi seizoen te worden, waar bouwen aan een nieuwe teams prioriteit heeft.

De eerste oefenwedstrijden voor de 1ste selectie staan gepland op zaterdag 20 augustus en de eerste oefenwedstrijd start om 14.15 uur op ons complex. Je bent van harte uitgenodigd om, hopelijk in een lekker zonnetje, de eerste schermutselingen te bekijken.

De spelers uit de 2de selectie, die niet met de 1ste selectie meetrainen, trainen in de voorbereiding mee met de A1. De eerste training voor hen is op  maandagvond 15 augustus. De training start om 19.00 en zal gegeven worden door Daan, Tristan en Machteld. De verwachting is dat er de gehele voorbereiding gezamenlijk wordt getraind, dit omdat er bij de 1ste selectie een aantal spelers nog (kort) met vakantie gaat.

De overige (breedte) seniorenteams starten met trainen op donderdag 24 augustus met trainen en deze training start om 20.30 uur. Doordat er een extra senioren team is opgegeven, is de nummering van de breedtesport gewijzigd. Hopelijk kunnen we die trend de komende seizoenen doorzetten. Ik wil ook wel een keertje in het 10de spelen 😊.

Overigens heb ik al een aantal breedtesport spelers zien trainen, ga hier lekker mee door, de rest sluit later aan.


Samengevat:

  • Zaterdag 13 augustus: start training 1ste selectie om 9.30 uur
  • Maandag 15 augustus: start training A1 en 2de selectie om 19.00 uur
  • Zaterdag 20 augustus: eerste oefenwedstrijd 1ste selectie om 14.15 uur in het Wipperspark
  • Donderdag 24 augustus: start training breedtesport teams om 20.30 uur

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback