Klaverjas avonden

De klaverjas commissie organiseert in totaal 6 klaverjasavonden tijdens het korfbalseizoen.

Algemeen klassement

Zijn in totaal 4 klaverjasavonden welke plaatsvinden in de maanden September, Oktober, November en Januari.
Van deze 4 avonden tellen de 3 beste avonden mee met algemeen klassement, maar natuurlijk kun je ook komen als je gewoon een avond plezier wilt hebben. De prijsuitreiking van algemeen klassement zal plaats vinden aansluiten tijdens de laatste avond in Januari.

Koppelklaverjas

We hebben 2 koppel klaverjas avonden, welke plaatsvinden in de maanden December (Kerst koppel klaverjas) en rondom Pasen (Paas koppel klaverjas). Bij deze avonden is vooraf aanmelden als koppel verplicht. Individueel kan ook, dan zoeken wij iemand anders waarmee je een koppel kan vormen.

Elke avond is iedereen (dus ook ouders van leden en andere enthousiastelingen) welkom vanaf 19:30. Er staat dan een kopje koffie of thee klaar waarna we om 20:00 gaan beginnen met de eerste ronde. We hopen wel dat iedereen ook echt probeert om er om 20:00 te zijn, zodat we dan echt kunnen beginnen en we ook weer op tijd klaar zijn. Na de gebruikelijke 3 rondes is het weer tijd voor de loterij. Diverse leuke prijsjes zijn dan weer te winnen. Daarna kan iedereen nog een laatste drankje nemen of naar huis gaan.  

Vanwege de corona maatregelen zijn de klaverjasavonden tot nadere bericht gecanceld.

Coördinator Klaverjas avonden
Terence Buijs

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback