Koningsnacht Silent Disco! Koop je kaarten hier

nieuwsoverzicht

Korfbalzaken – is het een trend?02/02/2023

Dit seizoen worden we als vereniging en dan met name onze senioren teams regelmatig geconfronteerd met spelers die gedurende het seizoen voor langere tijd naar het buitenland gaan of gedurende het lopende seizoen stoppen.

We kunnen dit best begrijpen. Je bent jong, je hebt de mogelijkheden en het spannende buitenland lonkt. Of je loopt al jaren aan te hikken tegen de moeilijke beslissing om te stoppen met spelen en uiteindelijk hak je dan de knoop door. Alle spelers die voorstaand betreft, hebben dit overigens open, eerlijk en tijdig gedeeld met korfbalzaken. Het is dan ook een constatering en zeker geen verwijt.

Het was dus geen verrassing en we hebben er gedeeltelijk bij de teamindeling rekening mee gehouden. Desalniettemin staan we inmiddels wekelijks voor een uitdaging om de seniorenteams compleet te laten spelen, uiteraard ook door de nodige (langdurige) blessures. Het lukt, maar met het nodige kunst en vliegwerk en uiteraard met de hulp van velen.

De titel boven dit stukje luidt: is het een trend? Moeten we hier voor de toekomstige seizoenen rekening mee houden, bijvoorbeeld door senioren teams met 6 heren en 6 dames in te delen? Dit heeft voordelen, maar uiteraard ook nadelen. Kortom dit zijn vraagstukken waar we met elkaar over in discussie moeten gaan en dat gaat korfbalzaken faciliteren.

Hopelijk is het een incident en geen trend, want met velen kunnen we met plezier presteren.

Manager Korfbalzaken
Lennard van der Vaart

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback