nieuwsoverzicht

“De dag van de scheidsrechter” komt eraan!24/09/2023

De eerste helft van het veldseizoen bestaat uit 6 speelweekenden. Daarvan hebben we er nu drie achter de rug.
Na drie speelweekenden staat de teller op: 9 gefloten wedstrijden.
Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Terence Buijs en Ricardo Keeman.

Afgelopen zaterdag werden 3 wedstrijden toegevoegd aan ons totaal. Pascal en Wouter moesten beiden in de middag fluiten. Wouter reisde af naar Maarssen om bij OVVO te fluiten en Pascal meldde zich in Wageningen bij de gelijknamige vereniging. De derde wedstrijd was een thuiswedstrijd. De A1 had geen neutrale scheidsrechter, dus nam Ricardo deze wedstrijd voor zijn rekening. De wedstrijd van de A2 ging naar een scheidsrechter in opleiding van PKC. Daar kwam wel Peter Gregoor in actie. Op verzoek van PKC heeft hij de scheidsrechter begeleidt. Fijn Peter, dat je dit wilde doen. Helaas telde deze wedstrijd niet mee voor de rompregeling, omdat Peter geen actieve beoordelaar is.

De afgelopen speelweekenden was ook de begeleiding weer optimaal aanwezig. Johan 2x, Dick, Harry en ondergetekende zijn als begeleiders actief geweest. Fijn, dat alle breedtewedstrijden thuis bij CKC Maassluis voorzien waren van een scheidsrechter. De begeleiders waren daarbij aanwezig om waar nodig de scheidsrechters te voorzien van de tips en trucs. Waar we wel tegenaan lopen is het feit, dat wedstrijden worden overgenomen door anderen zonder dat dit even gemeld is. Dan kan het voorkomen, dat de begeleiders niet nodig zijn en eigenlijk voor niets op het veld staan. Daarom een verzoek aan een ieder: meldt het even bij ondergetekende als iemand anders een wedstrijd fluit. Een appje is voldoende.

Dan een aankondiging voor komend weekend 30 september. Landelijk vindt de week van de scheidsrechter plaats van 30 september t/m 8 oktober. Bij CKC Maassluis vertalen we dit naar “De dag van de scheidsrechter” op een zaterdag wanneer Maassluis 1 thuis speelt. Dat betekent dat zaterdag 30 september is uitgeroepen tot “De dag van de scheidsrechter”. Uiteraard onder het motto:

Zonder scheidsrechter geen wedstrijden!

In de rust van de wedstrijd van Maassluis 1 zullen onze scheidsrechters en begeleiders in het zonnetje gezet worden. Uiteraard worden de neutrale scheidsrechters die zaterdag fluiten bij CKC Maassluis ook bedankt voor hun inzet.

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: vburenh@caiway.nl

Gerda van Buren

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback